Bliv certificeret Body TT kropsterapeut

På Body TT uddannelsen har du mulighed for at uddanne dig som certificeret kropsterapeut, med henblik på at arbejde professionelt med klienter efter endt uddannelsesforløb.
Uddannelsen tager i gennemsnit 6 måneder, og med certificeringen kan du efterfølgende starte selvstændig klinik eller finde arbejde på andre klikker, firmaordninger mm.

Som certificeret kropsterapeut arbejder du med en dybere forståelse af, hvordan kroppen fungerer, og hvilken påvirkning psyken har på kroppen. På Body T T uddannelsen handler det om kvalitet, og vi anser uddannelsen for at væres et håndværk, hvor du efter endt uddannelsesforløb vil kunne behandle klienter professionelt og selvstændigt. Body T T-konceptet er en sammensmeltning af forskellige behandlinger, hvor vi fokuserer på et nøje udvalg af de bedste metoder, og bruger dem til én behandlingsmetode og filosofi. Der vil i behandlingen kunne indgå en særlig og unik dybdegående massage, zoneterapi, åndedrætsteknik -og øvelse, cupping samt mobilisering af led.

Størstedelen af uddannelsen vil foregå ved briksen, også kaldet “at stå i mesterlære” hvor du bliver undervist og instrueret i greb, teknikker og ergonomisk korrekte arbejdsstillinger. Der lægges vægt på små hold, så alle kan være med og føler sig set. Vi tilbyder både daghold, aftenhold og weekendhold. Uddannelsen er for alle, uanset tidligere erfaring med kropsterapi, massage, zoneterapi m.m. Vi tilpasser dit individuelle uddannelsesforløb så den passer til dine behov og kendskabsgrad til faget.