Priser 

             

Pris på valgfri behandling

BETALINGSMULIGHEDER

Jeg tilbyder betaling med kort og via MobilePay i klinikken. Har du et klippekort eller fået et gavekort, så booker du bare en tid online og tager det med. Hvis du har bestilt en firmamassage, foregår betalingen ved forudbetaling enten via en bankoverførelse eller MobilePay.

BEHANDLINGSMULIGHEDER

Du vælger naturligvis selv, hvilken behandling du vil have. Vil du kombinerer flere behandlinger, vælger du bare hvor lang tid du ønsker behandlingen skal vare og skriver i kommentarfeltet, hvilke behandlinger du ønsker.

Skulle du være i tvivl om hvilken behandling der er bedst for dig, så tager vi bare hurtigt en snak om det, når du møder op i klinikken.

Du er også meget velkommen til at kontakte mig på  +45 40 89 70 79 eller skrive en mail til klinik@bodytreatmenttherapy.dk

FIRMA MASSAGE

Ønsker I at vide mere om, hvordan I bestiller en firmamassage til jeres virksomhed, kan I kontakte mig på +45 40 89 70 79 eller klinik@bodytreatmenttherapy.dk

KLIPPEKORT OG GAVEKORT

Ved køb af et klippekort kan du spare op til 35% på behandlingerne. Klippekortet skal bruges indenfor 12 måneder. Har du fået et gavekort eller overvejer at give et i gave, skal du være opmærksom på at det skal bruges indenfor 12 måneder fra udsteddelsesdatoen.
Det er påkrævet at man ved hver behandling, har sit klippekort med. Hvis man har glemt sit klippekort, skal man betale for den pågælende behandling. 

AFLYSNINGSPOLITIK

Får du brug for at aflyse din behandling, kan du gøre det op til 24 timer før din bestilte tid. Ved udeblivelse fra en aftalt behandling faktureres det fulde beløb. Afbud skal ske via telefonisk kontakt eller pr. mail.

Book en tid nemt og hurtigt allerede i dag

KONTAKT OS

Har du spørgsmål eller i tvivl om noget? Så kontakt os direkte.

Body Treatment Therapy

Borups Allé 129
2000 Frederiksberg

REFERENCER

REFERENCER