Om cupping

Døjer du med spændinger, smerter eller myoser fra fx. dårlige arbejdsstillinger eller sportsskader? Så kan cupping hjælpe! Jeg kombinerer ofte cupping med mine dybdegående massagebehandlinger, hvor jeg slutter af med cupping-behandlingen, men du kan selvfølgelig også få cupping-behandlingen uden massage. Cupping er en gammel, men effektivt behandlingsform der har vundet stor popularitet de seneste år. Der er flere og flere der benytter metoden og jeg har selv haft stor behandlings-succes med det. Cupping kan afhjælpe en lang række forskellige muskelsmerter. Man arbejder i de dybere muskellag samt i bindevævet og kan dermed forebygge mange problemer og gener i kroppen.

BIVIRKNINGER VED CUPPING

Cupping er smertefri, dog kan det efterlade mærker på huden, men det tager kun nogle få dage inden de forsvinder.

35 min

DKK 450

Pris pr behandlingBook en tid

60 min

DKK 750,-

Pris pr behandlingBook en tid

80 min

DKK 1050,-

Pris pr behandlingBook en tid

120 min

DKK 1400,-

Pris pr behandlingBook en tid

Cupping af ryggen

Cupping er en fokuseret form for behandling, hvor specifikke områder af kroppen behandles individuelt. Ved cuppingbehandling af ryggen fokuseres der på stimulation af ryggens muskler og kroppens nervesystem langs rygsøjlen. Dermed kan man løsne op for muskelsmerter og stivhed.

Cupping af ben

Rigtig mange oplever ubehag eller endda vejrtrækningsproblemer på grund af allergier. Ved en behandling der indebærer zoneterapi, kan man både forebygge og lindre de mest ubehagelige symptomer.

Cupping af nakken

Ligesom ved cupping af ryggen, fokuseres der ved en behandling af nakken på både nervesystemet og på muskler. Ved alle cupping-behandlinger øger man også blodtilførelsen til de øverste hudlag. Der kan derfor opstå mærker på huden efter en behandling.

Mærker efter cupping

Mærkerne der opstår på grund af cupping er et resultat af den ekstra blodtilførsel og mikroskopiske brud på blodkar lige under huden. De er ganske ufarlige og forsvinder i løbet af få dage alt efter behandlingens omfang.

Frank
Frank
2020-09-21
Fremragende! Meget seriøs og dybdegående behandling, som strækker sig udover massage og zoneterapi alene. Det har været en helt igennem god oplevelse og det eneste som har haft længerevarende resultater for mig i lang tid. Af alle de massører og kiropraktorer jeg har prøvet det seneste år, så er det her det ene som har givet et fantastisk resultat. Ikke at de andre ikke var gode og dygtige til deres arbejde for det tror jeg bestemt de har været. Danijel tager sig god tid til at tale med én for at forstå hvad det grudlæggende problem er og derefter sammensætter han et forløb til én som skal afhjælpe dette. Jeg tror at han har fat i noget vigtigt, ved den måde at behandle på. Jeg stopper ikke med at komme til behandling foreløbigt.
Linda G.
Linda G.
2020-05-10
Top dygtig og professionel. Fantastisk god oplevelse og effekt! Kan varmt anbefales!
Betina H
Betina H
2020-05-01
Jeg var idag igen inden og blive behandlet hos Body Treatment Therapy på Borups Allé, og det ikke sidste gang jeg kommer👌 Har i rigtig rigtig mange år døjet med kronisk spændingshovedpine, låste og spændte skuldre, kæbespæninger ryg gener...jaah listen er lang😖og har prøvet alverdens behandlere uden rigtigt at de har kunne lindre eller forklare mit problem. Til al min held hørte jeg om Body Treatment Therapy og gav det en chance, selv om jeg var skeptisk anlagt. Jeg bliver varmt modtaget i en hyggelig klinik, med god feng shui indretning. Allerede efter 1 behandling (som var hård men akkurat tilpas) kunne jeg mærke markant forskel og vidste at det var det her jeg havde søgt længe😀Der bliver virkelig lyttet til en, og man føler sig godt og trygt tilpas😀 Jeg har været overvældende glad for mit behandlingsforløb. Og min livskvalitet er blivet markant forbedret. Jeg døjer ikke længere med kronisk hovedpine, kæbespændinger eller rygproblemer. Tusind tak fordi i har hjulpet mig og for den tid jeg har kommet hos Jér. Kh Betina H.
Helene Bom Hansen
Helene Bom Hansen
2020-04-27
Danijel er en meget kompetent massør. Det er en fornøjelse at blive masseret af ham. Han er venlig, har stærke hænder og så er der varme i briksen. Her er man bogstaveligt i gode hænder
Camilla
Camilla
2020-01-28
Københavns bedste massør!!!! Danijel er virkelig dygtig og jeg kan kun varmt anbefale ham. Jeg er på mit 2. klippekort nu og kan absolut mærke en kæmpe forandring i mine smerter i nakke og ryg efter jeg er startet hos Danijel. Og så er han bare det mest søde empatiske menneske. Glæder mig hver gang jeg har en tid hos Danijel!!
Malene Nicolaisen
Malene Nicolaisen
2020-01-02
Det er altid en fornøjelse at blive behandlet af Danijel. Han er super professionel og tager godt fat, så man føler virkelig at man får noget for pengene. Det er hyggeligt og rart at komme på klinikken. Jeg er på mit 3. klippekort nu og det bliver helt sikkert ikke mit sidste. Mine besøg hos Danijel er total velvære og noget jeg altid det frem til.
Anne Emborg
Anne Emborg
2019-11-29
Virkelig god oplevelse! Den bedste massage jeg har fået i mange år. Virkelig kompetent og dygtig behandler.
Julie Meile
Julie Meile
2019-10-25
Jeg er violinist, og er derfor altid udfordret i forhold til min ryg, nakke og skuldre. Danijel går virkelig i dybden, og har allerede efter få behandlinger udvirket små mirakler. Det er ganske enkelt utroligt effektivt! Desuden er han meget lydhør og jeg føler mig tryg og rigtigt godt tilpas. Prøv det - din krop vil elske dig for det 😊
Jannick Nielsen
Jannick Nielsen
2019-10-01
Yderst kompetent og god behandling i nærværende og afslappede rammer. Lige fra man træder ind i klinikken, føler man sig i gode hænder. Man kan mærke interessen for at gå i dybden i problemstillingen, og der bliver taget fat. En god oplevelse! Jeg vil til hver en tid give en anbefaling herfra, og jeg kommer helt sikkert igen.
Patricia
Patricia
2019-09-26
Fantastisk søde og hamrende dygtige Danijel. Aldrig har jeg oplevet så sød, dygtig og ægte en behandler. Jeg startede hos Danijel da han praktiserede i sin hjemme klinik. Det var en tilfældighed jeg fandt ham og sikke heldig jeg har været !! Danijel er top professionel i hans behandlinger, jeg har ikke oplevet noget han ikke kan ordne, ydermere elsker jeg hans twist, i form af at han ikke er så højtidelig. Man føler sig tryg og godt tilpas sammen med Danijel også er manden top hygiejnisk og forfængelig med sig selv og sine omgivelser. Det er et kæmpe plus i min bog! De aller varmeste anbefalinger.

Tilfredse kunder

Ryg massage 1:29

Se en af vores behandlinger

Ben massage 1:12

Se en af vores behandlinger

Arm massage 1:49

Se en af vores behandlinger

Hovedbunds massage 1:21

Se en af vores behandlinger