Gravidmassage

             Her er I altid i trygge hænder


OM GRAVIDMASSAGE

Er du gravid behøver du ikke gå glip af massage. Massagen, som kan gives gennem hele graviditeten, udføres på en specialdesignet briks, der gør det muligt at ligge på maven. Min specialdesignede graviditetsbriks, giver dig den bedste komfort og støtte til dig og din baby under behandlingen. Størrelsen på hullet til maven kan tilpasses helt individuelt og passer alle. Behandlingen tilrettelægges efter hvor langt du er i din graviditet – og efter din helbredstilstand.

Gravidmassagen er en særlig skånsom og afslappende massage, hvilket er mest hensigtmæssig, når du er gravid. Både for dig som kommende mor og for dit ufødte barn. Dette skyldes at der ved en mere dybdegående massage opstår mikroskopiske brud på muskelfibrene, hvilket er helt normalt, men som kræver mere af immunsystemet at reparere. 

Mine behandlinger er skræddersyet til at afhjælpe spændingshovedpiner, ømme skulder og bækkensmerter samt at forbygge andre skader og skavanker forbundet med graviditeten. Jeg har gennem mange år behandlet og hjulpet gravide kvinder på rette vej til bedre trivsel og reduceret deres ømhed i kroppen.

RYG MASSAGE

En graviditet er en stor belastning af kvindekroppen. Ryggen og især lænden er udsat for overbelastning. Med min nænsomme gravidmassage kan vi løsne op for muskelerne og lindre det ubehag du måtte opleve.

ARM MASSAGE

Væske i armene kan også være en ubehagelig gene ved graviditeten. Oppustede hænder kan også være noget du døjer med. Uanset så kan en behandling med arm massage lindre på symptomerne, ved at løsne op for omløbet i armene.

BEN MASSAGE

Dine ben er også på overarbejde, når du er gravid. Det kan være du oplever de er hævede og ømme. Med en massage-behandling kan vi heldigvis afhjælpe de værste symptomer, selv langt ind i en graviditet kan du med fordel få en benmassage.

HOVEDBUNDS MASSAGE

Oplever du spændinger og en efterfølgende hovedpine som del af din graviditet? Din krop er under nok belastning til at skulle døje med hovedpine. Så en hovedbunds-massage kan være den perfekte løsning til at lindre dit ubehag.

Pris på valgfri behandling

Et sted hvor man rigtig føler at man har med en der ved hvad han laver. Dygtig det er hvad jeg har at sige.
Tak for en perfekt behandling

–  Alan (anmeldelse fra trustpilot)

 

Jeg kan anbefale Danijel varmt til alle der ønsker en fantastisk professionel massage.
Jeg lider af migræneanfald og at få behandling af Danijel hjælper mig meget, han er god til at skabe en afslappende og rolig stemning og jeg glæder mig til næste gang…tusind tak

–  Pernille (anmeldelse fra trustpilot)

 

Yderst nærværende, kompetent og professionel behandling. Jeg vil klart anbefale Danijel til alle der mangler en god massør.

– Emilie Knudsen-Nielsen  (anmeldelse fra trustpilot)

 

Det er svært at finde en god massør som giver sig tid og ligger kræfter i behandlingen fra start til slut. Jeg har haft problemer i mange år med ryggen pga meget arbejde og trætte muskler efter træning og en masse stress i kroppen. Dette er helt klart et sted jeg kan anbefale pengene er absolut ikke spildt og jeg vil fremover altid anbefale dette sted og bruge det. Jeg har aldrig fået bedre og mere effektiv behandling som her.

–  Ronni Tronborg (anmeldelse fra trustpilot)

 

Jeg har fået behandling for golf-/tennisalbue, som virkelig har hjulpet på smerterne og brugen af min arm igen. Danijel skaber en virkelig tryg, afslappet, hyggelig og professionel atmosfære.
Han kombinerer forskellige behandlingsformer alt efter problematikken; dybdemassage, akupressur, zoneterapi og cupping, og han tager godt fat =).
Han er den bedste massør jeg har været til, og han får mine varmeste anbefalinger.

–  Don (anmeldelse fra trustpilot)

 

Kompetent, professionel og dygtigt massør ☺️

Gennem længere tid har jeg døjet med, nakke og skuldre problemer grundet mit kontor arbejde. Jeg prøvede flere steder i København men igen kunne afhjælpe min ømmeskuldre. Det var mit held at jeg stødte på Danijel fra Body Treatment Therapy, han tog mit problem alvorligt og greb det professionelt an.
Danijel er lyttende og man føler sig velkommen og godt tilpas i det øjeblik man træder ind af døren⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tusind tak Danijel! ☺️

– Mila (anmeldelse fra trustpilot)

 

Rigtig hyggeligt sted.
Danijel er en utrolig dygtig og sød massør.
Kom derind med smerter i skulder og nakke og efter kun 2 behandlinger, var jeg smertefri.
Kan varmt anbefale stedet!

– Sandra (anmeldelse fra trustpilot)

 

Tak for super god og professionel behandling. Massøren går i dybde med sin behandling og jeg har brugt ham igennem mange år. Han er altid smilende og glad og det kan ikke andet end at smitte af på en selv.
Jeg anbefaler ham til en hver tid.

– Danijel P (anmeldelse fra trustpilot)

 

En super mulighed for at sende dig min tak, Danijel – jeg har følt mig glad og lettet hele dagen og det er alt sammen din skyld. Tak for alle behandlingerne….They worked wonders. Og tak for den ekstra tid. Jeg er kommet hos en del massører, men ingen som dig. Du undersøger og fixer…..Det er så skønt. Jeg var ikke selv klar over, at jeg havde brug for zoneterapi og cupping, men hold op, hvor har det gjort godt. Ingen stivhed i nakken mere, ej heller i lænden! Wauwww! Du skal også have en tak fordi I er billige – jeg er fuldt ud dedikeret til jer fremover!

– Ivana (anmeldelse fra trustpilot)

 

Super god service – Kan virkelig anbefales!

–  Thomas (anmeldelse fra trustpilot)

 

En god oplevelse selvom jeg havde flere spændinger der sku tages hånd om. Danijel fortalte undervejs og kunne svare på mine spørgsmål, det var rigtig rart. Man kunne mærke han vidste hvad han lavede. Kan anbefales.

– Milo (anmeldelse fra trustpilot)

 

Super professionelt, ringede og fik en tid samme dag kan varmt anbefale Danijel

–  Senel Sen (anmeldelse fra trustpilot)

 

Forkælelse på konge niveau ☺️ professionel behandling 👍🏻 absolut fremragende og meget meget anbefalelsesværdigt ⭐⭐⭐⭐⭐ fra en yderst tilfreds kunde

– Martin Jakobsen  (anmeldelse fra trustpilot)

 

Danijel, er en super dygtig massør og jeg kan varmt anbefale ham.
Jeg har benyttet mig af Danijel igennem flere år.

– Sarah  (anmeldelse fra trustpilot)

Super dygtig og professionel massør som både er venlig og imødekommende. Kan klart anbefales med en service i topklasse.

– Hans Eriksen  (anmeldelse fra trustpilot)


En skøn og berigende oplevelse…
Havde døjet længe med skulder nakke problemer som gav mig hovedepiner. Men allerede efter første behandling hos body treatment therapy aftog smerterne. Jeg fortsatte dig efter deres råd og nu er det forsvundet helt. Tusind tak

– Filip  (anmeldelse fra trustpilot)

 

Super klinik der rettede mine ryg-problemer.

– Blerim  (anmeldelse fra trustpilot)


Man kan virkelig mærke man er i trygge hænder her 🙌🏼⭐️😇 Jeg vil sige, at der ingen som har kunnet finde mine ømme punkter ligeså godt som dette sted. En kombination af lange blinde strøg men med et dybdegående tryk👌🏻 Tusind tak for en skøn og fantastisk behandling ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

– Tina Gade Rosenborg
(anmeldelse fra Facebook)

Tak for super god og professionel behandling. Massøren går i dybde med sin behandling og jeg har brugt ham igennem mange år. Han er altid smilende og glad og det kan ikke andet end at smitte af på en selv. Jeg anbefaler ham til en hver tid.

 


– Danijel P
(anmeldelse fra trustpilot)

Jeg kan anbefale Danijel varmt til alle… Jeg kan anbefale Danijel varmt til alle der ønsker en fantastisk professionel massage. Jeg lider af migræneanfald og at få behandling af Danijel hjælper mig meget, han er god til at skabe en afslappende og rolig stemning og jeg glæder mig til næste gang…tusind tak 


– Pernille Winter 
(anmeldelse fra Trustpilot)

Book en tid nemt og hurtigt allerede i dag

KONTAKT OS

Har du spørgsmål eller i tvivl om noget? Så kontakt os direkte.

Body Treatment Therapy

Borups Allé 129
2000 Frederiksberg

REFERENCER

REFERENCER