Om gravidmassage

Er du gravid behøver du ikke gå glip af massage. Massagen, som kan gives gennem hele graviditeten, udføres på en specialdesignet briks, der gør det muligt at ligge på maven. Min specialdesignede graviditetsbriks, giver dig den bedste komfort og støtte til dig og din baby under behandlingen. Størrelsen på hullet til maven kan tilpasses helt individuelt og passer alle. Behandlingen tilrettelægges efter hvor langt du er i din graviditet – og efter din helbredstilstand.Gravidmassagen er en særlig skånsom og afslappende massage, hvilket er mest hensigtmæssig, når du er gravid. Både for dig som kommende mor og for dit ufødte barn.

Dette skyldes at der ved en mere dybdegående massage opstår mikroskopiske brud på muskelfibrene, hvilket er helt normalt, men som kræver mere af immunsystemet at reparere. Mine behandlinger er skræddersyet til at afhjælpe spændingshovedpiner, ømme skulder og bækkensmerter samt at forbygge andre skader og skavanker forbundet med graviditeten. Jeg har gennem mange år behandlet og hjulpet gravide kvinder på rette vej til bedre trivsel og reduceret deres ømhed i kroppen.

35 min

DKK 450

Pris pr behandlingBook en tid

60 min

DKK 750,-

Pris pr behandlingBook en tid

80 min

DKK 1050,-

Pris pr behandlingBook en tid

120 min

DKK 1400,-

Pris pr behandlingBook en tid

Ryg massage

En graviditet er en stor belastning af kvindekroppen. Ryggen og især lænden er udsat for overbelastning. Med min nænsomme gravidmassage kan vi løsne op for muskelerne og lindre det ubehag du måtte opleve.

Ben massage

Dine ben er også på overarbejde, når du er gravid. Det kan være du oplever de er hævede og ømme. Med en massage-behandling kan vi heldigvis afhjælpe de værste symptomer, selv langt ind i en graviditet kan du med fordel få en benmassage.

Arm massage

Væske i armene kan også være en ubehagelig gene ved graviditeten. Oppustede hænder kan også være noget du døjer med. Uanset så kan en behandling med arm massage lindre på symptomerne, ved at løsne op for omløbet i armene.

Hovedbunds massage

Oplever du spændinger og en efterfølgende hovedpine som del af din graviditet? Din krop er under nok belastning til at skulle døje med hovedpine. Så en hovedbunds-massage kan være den perfekte løsning til at lindre dit ubehag.

Frank
Frank
2020-09-21
Fremragende! Meget seriøs og dybdegående behandling, som strækker sig udover massage og zoneterapi alene. Det har været en helt igennem god oplevelse og det eneste som har haft længerevarende resultater for mig i lang tid. Af alle de massører og kiropraktorer jeg har prøvet det seneste år, så er det her det ene som har givet et fantastisk resultat. Ikke at de andre ikke var gode og dygtige til deres arbejde for det tror jeg bestemt de har været. Danijel tager sig god tid til at tale med én for at forstå hvad det grudlæggende problem er og derefter sammensætter han et forløb til én som skal afhjælpe dette. Jeg tror at han har fat i noget vigtigt, ved den måde at behandle på. Jeg stopper ikke med at komme til behandling foreløbigt.
Linda G.
Linda G.
2020-05-10
Top dygtig og professionel. Fantastisk god oplevelse og effekt! Kan varmt anbefales!
Betina H
Betina H
2020-05-01
Jeg var idag igen inden og blive behandlet hos Body Treatment Therapy på Borups Allé, og det ikke sidste gang jeg kommer👌 Har i rigtig rigtig mange år døjet med kronisk spændingshovedpine, låste og spændte skuldre, kæbespæninger ryg gener...jaah listen er lang😖og har prøvet alverdens behandlere uden rigtigt at de har kunne lindre eller forklare mit problem. Til al min held hørte jeg om Body Treatment Therapy og gav det en chance, selv om jeg var skeptisk anlagt. Jeg bliver varmt modtaget i en hyggelig klinik, med god feng shui indretning. Allerede efter 1 behandling (som var hård men akkurat tilpas) kunne jeg mærke markant forskel og vidste at det var det her jeg havde søgt længe😀Der bliver virkelig lyttet til en, og man føler sig godt og trygt tilpas😀 Jeg har været overvældende glad for mit behandlingsforløb. Og min livskvalitet er blivet markant forbedret. Jeg døjer ikke længere med kronisk hovedpine, kæbespændinger eller rygproblemer. Tusind tak fordi i har hjulpet mig og for den tid jeg har kommet hos Jér. Kh Betina H.
Helene Bom Hansen
Helene Bom Hansen
2020-04-27
Danijel er en meget kompetent massør. Det er en fornøjelse at blive masseret af ham. Han er venlig, har stærke hænder og så er der varme i briksen. Her er man bogstaveligt i gode hænder
Camilla
Camilla
2020-01-28
Københavns bedste massør!!!! Danijel er virkelig dygtig og jeg kan kun varmt anbefale ham. Jeg er på mit 2. klippekort nu og kan absolut mærke en kæmpe forandring i mine smerter i nakke og ryg efter jeg er startet hos Danijel. Og så er han bare det mest søde empatiske menneske. Glæder mig hver gang jeg har en tid hos Danijel!!
Malene Nicolaisen
Malene Nicolaisen
2020-01-02
Det er altid en fornøjelse at blive behandlet af Danijel. Han er super professionel og tager godt fat, så man føler virkelig at man får noget for pengene. Det er hyggeligt og rart at komme på klinikken. Jeg er på mit 3. klippekort nu og det bliver helt sikkert ikke mit sidste. Mine besøg hos Danijel er total velvære og noget jeg altid det frem til.
Anne Emborg
Anne Emborg
2019-11-29
Virkelig god oplevelse! Den bedste massage jeg har fået i mange år. Virkelig kompetent og dygtig behandler.
Julie Meile
Julie Meile
2019-10-25
Jeg er violinist, og er derfor altid udfordret i forhold til min ryg, nakke og skuldre. Danijel går virkelig i dybden, og har allerede efter få behandlinger udvirket små mirakler. Det er ganske enkelt utroligt effektivt! Desuden er han meget lydhør og jeg føler mig tryg og rigtigt godt tilpas. Prøv det - din krop vil elske dig for det 😊
Jannick Nielsen
Jannick Nielsen
2019-10-01
Yderst kompetent og god behandling i nærværende og afslappede rammer. Lige fra man træder ind i klinikken, føler man sig i gode hænder. Man kan mærke interessen for at gå i dybden i problemstillingen, og der bliver taget fat. En god oplevelse! Jeg vil til hver en tid give en anbefaling herfra, og jeg kommer helt sikkert igen.
Patricia
Patricia
2019-09-26
Fantastisk søde og hamrende dygtige Danijel. Aldrig har jeg oplevet så sød, dygtig og ægte en behandler. Jeg startede hos Danijel da han praktiserede i sin hjemme klinik. Det var en tilfældighed jeg fandt ham og sikke heldig jeg har været !! Danijel er top professionel i hans behandlinger, jeg har ikke oplevet noget han ikke kan ordne, ydermere elsker jeg hans twist, i form af at han ikke er så højtidelig. Man føler sig tryg og godt tilpas sammen med Danijel også er manden top hygiejnisk og forfængelig med sig selv og sine omgivelser. Det er et kæmpe plus i min bog! De aller varmeste anbefalinger.

Tilfredse kunder

Ryg massage 1:29

Se en af vores behandlinger

Ben massage 1:12

Se en af vores behandlinger

Arm massage 1:49

Se en af vores behandlinger

Hovedbunds massage 1:21

Se en af vores behandlinger